Hækle oversæt

Hækleordbog amerikansk/engelsk/dansk. Få hjælp her!

Hækling på andre sprog – hækleordbog oversigt … Herunder kan du finde oversættelser fra både Amerikansk og Engelsk til danske termer. Mangler du en oversættelse …

Hækleforkortelser samt oversættelser – Krea Koustrup

Hækleforkortelser samt oversættelser – Krea Koustrup

Du har sikkert også prøvet at oversætte via “google translate” uden resultat. Du vil nedenfor finde de mest almindelige forkortelser og udtryk til hækling …

Hækleudtryk | Dansk/Engelsk/Amerikansk | uldgaarden.dk

Oversættelse for ‘hækle’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Du vil nedenfor finde de mest almindelige forkortelser og udtryk til hækling oversat fra amerikansk og engelsk til dansk.

HÆKLE – engelsk oversættelse – bab.la dansk-engelsk ordbog

25. jan. 2017 — Denne oversigt over hækleforkortelser skal du bruge, hvis du har fundet en hækleopskrift på engelsk fra USA, som du ønsker at prøve kræfter med.

Oversætte hækleopskrift fra engelsk (USA) til dansk

Oversætte hækleopskrift fra engelsk (USA) til dansk – Hækleopskrifter.dk

22. jan. 2017 — Hækling på andre sprog – oversættelse af hækleopskrift. Kender du det, at du har fundet en fantastisk hækleopskrift på et andet sprog, …

Når man finder en hækleopskrift på engelsk (fra USA), kan det være nødvendigt med en guide til at oversætte hækleudtryk og forkortelser.

Hækling på andre sprog – oversættelse af hækleopskrift

Hækling på andre sprog – oversættelse af hækleopskrift – Hækleopskrifter.dk

ss er en forkortelse for slip stitch, som er en kædemaske. Yo er en forkortelse for yarn over, som betyder “slå om”. Rigtig god fornøjelse med opskriften.

Har du fundet en hækleopskrift på et andet sprog end dansk, så fortvivl ej. Vi har lavet guides til at oversætte hækleopskrifter fra flere sprog til dansk.

Hækle-ordbog – Maisha

Oversættelse af “hækle” til engelsk. to crochet er oversættelsen af “hækle” til engelsk. Eksempel på oversat sætning: Har din mor aldrig lært dig at hækle?

Ordliste til hækling – Mettes kreahjørne

Engelske hækleforkortelser: (oversættelser kommer længere nede). alt = alternate. BL = Back loop. Bo = Bobble BP back post. BPDC= back post double crochet

En ordliste til hækling kan være et brugbart værktøj, især hvis du forsøger dig med opskrifter på engelsk eller svensk. Jeg har samlet de vigtigst her.

Oversættelse af “hækle” til engelsk – Glosbe ordbog

Hækleforkortelser på engelsk og dansk/engelsk oversættelse …

Bare Hæklehopla: Hækleforkortelser på engelsk og dansk/engelsk oversættelse af hækleord

Keywords: hækle oversæt